Grafisch Design

Logo’s, briefpapier, flyers en meer op maat ontworpen

Digitale vormgeving zoals logo’s, briefpapier en flyers op maat ontworpen.

Wij ontwerpen alle soorten drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier, flyers en meer. Daarnaast ontwerpen wij ook logo’s, sjablonen en PowerPoint presentaties.

  • Uw ontwerp is altijd uniek en wordt op maat ontworpen

  • Ontworpen in het verlengde van uw huisstijl en wensen.

  • Uw ontwerp wordt in diverse formaten opgeleverd

  • Na oplevering bent u eigenaar van alle bronbestanden

Bekijk portfolio

Offerte aanvragen

Specialist in het ontwerpen van op maat gemaakte logo’s voor het MKB en ZZP’ers

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de vormgeving & uitstraling van een logo een beslissende rol speelt bij de keuze van consumenten.

Een logo is dus niet zomaar een visuele representatie van uw bedrijfsimago, het zorgt voor herkenning, vertrouwen en uiteindelijk zal dit leiden tot meer succes.

Een uniek logo met de juiste uitstraling is het begin van een succesvol bedrijf, product of campagne. Laat daarom uw logo op maat maken, precies volgens u wensen en eisen en passend bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Dit zijn recente voorbeelden | Klik hier om alles te bekijken

Offerte aanvragen

Visitekaartjes, een eerste indruk van uw bedrijf

Bij het geven van een visitekaartje geeft u uw klant niet alleen uw contactgegevens maar u geeft ook een eerste indruk van uw bedrijf.

De verzorging van uw kaartje is daarom enorm belangrijk. Een visitekaartje hoort naast alle contactgegevens de juiste uitstraling en impressie te geven zodat uw klant u onthoud. Uw visitekaartje wordt altijd volledig in uw huisstijl ontworpen zodat het perfect aansluit op uw logo, website en eventuele drukwerk als flyers & folders.

We proberen het voor iedere klant zo makkelijk en financieel aantrekkelijk mogelijk te maken. Daarom kunnen ons klanten kiezen uit drie pakketten.

Budget (v.a. €50,00 excl.)
U krijgt keuze uit drie standaard visitekaartjes die aangepast zijn op uw stijl.

Comfort (v.a. €90,00 excl.)
U krijgt keuze uit twee op maat ontworpen visitekaartjes die volledig passen in uw huistijl.

Professional (v.a. €150,00 excl.)
U krijgt keuze uit drie op maat ontworpen visitekaartjes die volledig passen in uw huistijl. Bij elk visitekaartje wordt er extra aandacht besteed aan het ontwerp.

Klik hier om alles te bekijken

Offerte aanvragen

Briefpapier en bijhorende enveloppen

Voor een professionele benadering naar uw klanten zorgt u ook dat u schriftelijke communicatie er goed uit ziet.

Door middel van briefpapier kunt u ervoor zorgen dat bij elke factuur, offerte of brief uw logo en huisstijl alvast geprint staan op papier.

Briefpapier wordt volledig op maat ontworpen. U kunt bijvoorbeeld naast uw logo en huisstijl ook kiezen voor een watermerk, dubbelzijdig ontwerp of eventuele verwerking van vaste tekstuele data.

Offerte aanvragen

Flyers en folders

Flyers zijn naast internetmarketing de beste manier om uw klanten te informeren over nieuwe producten, diensten en evenementen.

Het doel van een flyer heeft uiteraard invloed op het formaat en de vormgeving hiervan. Laat u daarom goed informeren in de keuze van uw flyer.

Alle flyers worden volledig in uw huisstijl en naar uw wensen en eisen ontworpen. Hierbij wordt u volledig begeleid bij de invulling en visuele communicatie van de flyer.

Het regelen van het drukwerk

Naast het ontwerp op maat wordt ook het contact met een drukker voor u geregeld. Indien u geen drukker kent zal er een passende drukker voor u geregeld worden. Uw flyer word dus na goedkeuring van het ontwerp voor u besteld en indien van toepassing/gewenst bij uw deur afgeleverd, hiervoor hoeft u verder niets te regelen.

U bent eigenaar van de bronbestanden

U bent altijd volledig eigenaar van alle producten die u besteld. Na de levering kunt u indien u wenst alle bronbestanden via email of elk ander medium ontvangen.

Offerte aanvragen

Fotomanipulatie, ook wel “photoshoppen” genoemd is een techniek waarbij de foto of afbeelding bewerkt wordt.

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het weghalen van rode ogen in portretfoto, oneffenheden, het wijzigen van vormen, het wijzigen van de kleuren of het toevoegen van extra elementen in een foto zoals een andere achtergrond of objecten zoals wolken, vogels of extra gras. In principe is alles mogelijk.

Deze techniek wordt naast de modellenwereld ook steeds meer aangeboden aan normale bedrijven. Zo kan u bijvoorbeeld foto’s van uw bedrijfspand, uw personeel of uw product verbeteren.

Cosmetisch
Mensen, gezichten, ogen, huid, kleding, vorm & kleur.

Bedrijfsleven
Productfoto’s bijwerken, objecten uit achtergrond van projectfoto’s weghalen of toevoegen, kleur en/of grootte aanpassen.

Compilatiefoto’s
Samenvoegen van verschillende foto’s.

Voorbeeld

Offerte aanvragen

Vrijstaand maken / Foto’s uitknippen

Vrijstaand maken is een techniek waarbij de achtergrond weggehaald wordt en alleen nog het gekozen object zichtbaar is.

Deze techniek wordt veel toegepast bij productfoto’s zodat deze gemakkelijk op een willekeurige achtergrond geplaatst kan worden en/of gemakkelijk te gebruiken is in flyers. Ook wordt deze techniek gebruikt om gemakkelijk compilatiefoto’s (groepfoto’s) te maken.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend van gedachte wisselen?

Bel/Whatsapp 06 343 386 10 of laat uw gegevens achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!